Om Beyond Time

Beyond Time tilbyder et spændende udvalg af trendy ure - der fokuserer på vægure og højkvalitets bordure. I vores onlinebutik finder du vægure og bordure af kendte producenter som Mondaine, LEFF Amsterdam, AMS, Seiko, NeXtime, PLINT, Strömshaga og Karlsson.

Med vores egne lager til de fleste af vores ure kan vi tilbyde gode priser og hurtig levering - da alle de ure, der kan bestilles i webshoppen, kan sendes kort efter købet.

Virksomheden blev grundlagt sommeren 2011 af Tommy Pedersen, som oprindeligt valgte at arbejde med et lille udvalg bestående af kombinerede ure og malerier. Det tog dog ikke mange måneder, før sortimentet blev udvidet med andre varianter af vægure - som i dag også er synligt på antallet af forskellige kategorier i online-butikken. I 2016 ændrede virksomheden selskabsformularen, og netbutikken ejes og drives af TWT Interior AB.

Urets funktion er ikke helt uventet, hovedsagelig for at vise tiden, men i dag ses det også i større grad som en vigtig indvendig detalje, som kan gøre en stor forskel for dit værelse. Vægure og bordure vækker ofte mere interesse end andre dele af interiøret på grund af dets funktion. For os er det derfor vigtigt at lykkes i at tilbyde ure, hvor du på en god måde kombinerer form og funktion!

Vi vil gerne have dig som kunde til at bidrage til vores butik gennem dine synspunkter og ønsker om nye produkter i butikken.

Vi håber du får en god oplevelse af vores online butik!

Kontakt:

TWT Interior AB
Bärnstensgatan 14
253 61 Helsingborg
Sverige

Virksomheden er momsregistreret
VAT-nr: DK13094861